Badrum – Light renovering!

Tidigare i höstas så gjorde vi en light renovering av vårt badrum. Vi har inte rört några väggar eller golv utan endast bytt ut möbler samt satt in ett badkar (till vår sons stora lycka) Det blev verkligen bättre än vad vi hade trott och vi är supernöjda!

img_5202 img_5203

Vi köpte skåp, kommod med lådor och dubbelhandfat på Ikea som annars är ganska standarn och tråkiga men vi målade om de i samma grå färg som vi har på våra köksluckor och bytte handtag till fina från Byggfabriken och det blev sån skillnad. Bänken är också ifrån Ikea men jag har sytt (eller sytt om ett kuddfodral och satt på klädda knappar i samma tyg) en dyna i linnetyg för att göra bänken lite skönare när man sitter bredvid och lilleman badar.

10

6

Jag älskar kombinationen vitt, grått, ljustträ, marmor och grönt som i växter och det är precis den färgskalan vårt badrum går i. Ett tips är att försöka hålla sig till 3-4 olika färger eller material i ett rum, det blir väldigt harmoniskt. Jag är ju lite utav en crazy-plantlady så en stor monstrea får bo i fönstret och kvistar av eukalyptus lite var stans.

8

9

Knopplisten är ifrån Irishantverk och likaså brädan på badkaret. Den lilla pallen hittade jag på Ikea och alla trädetaljer är i samma fina obehandlade Björk.

img_5207

Såhär såg vårt badrum ut innan, bilden är ifrån när vi köpte huset.

fore

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *