Kamin i växthuset!

Nu är det snart 2 år sedan vi byggde vårt växthus och det är verkligen ett extra rum som vi använder jättemycket! Från Februari och fram till November, det är bara när det är riktigt kallt och minusgrader som det blir för kallt. I adventstider brukar vi sitta där med filtar och dricka glögg ändå, supermysigt.

Vi har alltid velat ha en kamin i växthuset men när vi tittade på olika växthusmodeller så blev det för dyrt att sätta in en riktig kamin med skorsten. Vi har nu gjort en variant och fått en skorstensfri kamin! Vi murade en kamin och har satt in en biogasbrännare. Den är super effektiv och värmer jättebra och ger en vacker låga. Biogasen är lukt och sotfri och så slipper man all aska.

I helgen så korkade vi upp rödvin när barnen somnat och åt tryffelsalami och ost, något jag verkligen längtar efter när jag var gravid. Även om vi för det mesta däckar framför tv’n och serier på kvällarna så är det så mysigt att sitta i växthuset på helgerna med ett glas rött!


 / Stolar / Dagbädd / Dyna / Kudde / Karaff / / Skärbräda / Pläd / Insatsbrännare /

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *