Utemöbler

Inlägg i samarbete med Jotex


Jag har fått så många frågor ang våra stolar på altanen så här kommer ett inlägg om de!

Det är inte alltid helt lätt med utemöbler. Vi har haft en matgrupp i trä på vår altan, men som jag sålde förra året. Den var så tung och eftersom vi bär in den i förrådet vintertid så var den inte så smidig. Den behövde även målas om så den fick flytta till ett annat hem.

Jag har tittat på så många olika alternativ. Som jag har skrivit om innan när det gäller vår loungegrupp så har jag blivit väldigt glad i allt som är underhållsfritt. Tiden är dyrbar och med 2 små barn vill man lägga tiden på annat än att måla och skura utemöbler inför varje säsong.

Jag hittade dessa superfina ifrån Jotex och är gjorda utav polypropylen som är en tyngre plast. De har lite tyngd och känns inte så ”plastiga” utan väldigt rejäla. Jag gillar designen och är ändå sköna plus att de går att stapla på varandra och tar lite plats i förråd  mm.

I vårt växthus har vi dessa stolar som också är ifrån Jotex. De är också helt underhållsfria och står i vårt växthus året runt och håller sig lika fina. Finns i olika färger och passar både inne och ute eftersom de är gjorda av metall.

Just nu har Jotex 20% på alla utemöbler fram till den 14/5 så passa på nu, snart ska nog våren vara här på riktigt! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *