Det här med duk och småbarn!

Jag älskar verkligen att ha dukar på bordet, speciellt vid middagar. Jag har en hel uppsjö av olika linnedukar men med småbarn är det inte helt optimalt då de måste tvättas direkt.

Jag har nu hittat den perfekta duken, en linneduk som är som en vaxduk. Den är utav 100% lin men är behandlad så att den stöter bort vatten och smuts och går att torka av. Som en väldigt snygg vaxduk med andra ord.

Här kan det nu målas, dega, ätas, spilla och kladdas bäst det vill och så torkas allt av med vanlig trasa. Älskar verkligen produkter som både är snygga, har en funktion och gör vardagen liten enklare hos en småbarnsfamilj som oss.

Jag har en kompis vars familj äger Sveriges bästa tygaffär som ligger i Söderköping och heter Jofotex. Duken är därifrån och finns att köpa per löpmeter, eftersom den är behandlad så behövs det inga sömmar utan går att använda direkt. Jag har den i linnebeige men finns i flera fina färgen här. Jag måste nog även ha en i grått. Till och med 25/10 så får ni även 15% rabatt på ett helt köp med koden Josefinnetz15

 

 Linneduk / Tallrikar / Linneservetter / Bukett / Bestick

1 Kommentar

  • Åh vilket supertips detta var! Älskar precis som du duk men lite mindre älsk över kladd på duk som måste tvättas stup i ett. Har precis beställt 🙂
    Ha en bra dag och hoppas att lillen vill sova hela nätterna snart, snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *