Hemma hos

Igår hängde jag och Alfred hemma hos Emma och Alexander, så himla mysigt! Hon hade bakat scones och våra små killar röjde runt och ville inte att vi skulle få en lugn stund. ? Tiden går alltid så fort och alla våra planer och kreativa idéer hinner vi liksom aldrig prata klart om. Det är så himla kul att vi lärt känna varandra och så kul att ha en vän som man delar ett så starkt intresse med. Det är en så otroligt härlig känsla hemma hos Emma, så himla fint personligt och mysigt! Vi hade fullt upp med att jonglera barn och redigera bilder från vårt senaste jobb så hann inte fota så mycket mer hemma hos Emma den här gången.

Vi har börjat göra inredningsreportage ihop och förra veckan var vi i ett heeeeelt fantastiskt hem i Kvarnholmen i Stockholm. Galet fin lägenhet med utsikt över vattnet. Förhoppningsvis kommer det i ett magasin inom kort. Vårt allra första reportage publicerades i Rum hemma här i Februari. Det är så kul att få komma in och se olika hem och träffa människorna som bor där. Vi söker personliga och speciella hem i Stockholmsområdet så sitter ni på en pärla så får ni gärna höra av er.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *