Jul!

fullsizerender

1

Jag är så löjligt glad i julen, det börjar redan rycka i pynt-tarmen i slutet på Oktober!

Vår son August fyller 2 år den 24:e November och jag har lovat min man att han ska få en jul-fri födelsedag varje år så jag får liksom inte börja innan det och det gör att jag blir extra sugen. Jag är verkligen inte den som går all in med julpyntet utan det är mer att det är så mysigt att få tända massa extra ljus, dricka glögg och äta pepparkakor, fixa med kransar och granris och bara mysa. När det kommer till pynt så är det mest saker som jag kan plocka in från tomten och naturen som jag gillar bäst, små minigranar och granris, mossa, röda äpplen och andra kvistar. Det är mer grön jul än röd jul hemma hos oss.

I år ska vi fira jul hemma hos oss och jag hoppas verkligen på en vit jul. Det har ju börjat bra nu men tveksamt om det håller i sig ända till December.

Så här såg det ut hos oss förra året!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *