Ekologiskt i sängen! <3

God morgon på er!

Vilket busväder vi har fått, riktig vinter igen med snökaos. Det var ju verkligen som vår förra veckan och jag satt med kaffet ute på altanen och i växthuset och började planera vårblommor mm. Jag har tur som får stanna hemma i detta väder (lillebror är fortfarande kvar i magen, och jag är invaggad i nåt slags normalläge nu där jag inte tänker förmycket på att han kan komma precis när som helst)

Jag tar sovmorgon och myser kvar i sängen länge på mornarna. Jag har bytt ut alla våra gamla sängkläder mot nya i ekologisk tvättad bomull och lin. Det är så skönt att ha närmast kroppen och känns verkligen som att man sover bättre!

Jag gillar färgerna i vår som går i vitt, grått, beige och puderrosa. Mixa och matcha gärna olika färger ihop!

Jotex har ett jättebrett sortiment på just ekologiska sängkläder och har nu ett fint erbjudande med 30% på en valfri vara med koden 171352.

Inlägget presenterad i samband med Jotex!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *