Livet!

Vår lilla Alfred är redan över 6 veckor och tiden går så sjukt fort!

Det har verkligen varit utmanande med konstant amning, sömnlösa nätter och en 2,5 årig storebrorsa som trotsar. Man blir stundtals tokig men nu äntligen känns det som att vi börjar komma in i lite rutiner. Alfreds magont verkade mest vara en ”utvecklingsfas” (alla dessa faser alltså som man kan luta sig tillbaka mot och skylla allt på ?)  Nu är han superhärligt, väldigt vaken, ler och gör små mysiga ljud och (kors i taket) kan sova själv igen utan mina bröst som napp.

Storebror verkar ha accepterat att lillebror ska bo hos oss permanent och är hur fin som helst mot honom även om han är sjukt trotsig mot oss. Just nu känns livet bra fint och är så otroligt tacksam för mina killar!  ❤


Myspöl i linne från Ng baby och finns bla här Gosigaste elefanten från Ikea

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *