Födelsedagsblommor och att försöka ha en sund inställning till inredning

Jag fyllde år här i veckan, inget direkt märkvärdigt, 32 år. Jag gillar ändå att fylla år och har inga som helst problem med att bli äldre. Jag blev så glatt överraskad av ett blombud som kom ifrån Interflora-gänget, såååå himla fin bukett som går i vinrött, puder  och grönt. Blommor är verkligen något som gör en så glad och nu nästan en vecka senare är den lika fin.

Vi har gjort lite förändringar i sovrummet med betoning på lite. Jag är så förälskad i den khakigröna färgen som är så trendig just nu och har varit sugen på att måla om sovrummet i en nyans av den. Det är så sjukt lätt att falla för trender (jag själv åker dit hela tiden) men just i detta fall var jag själv tvungen att dra i handbromsen.

Vi målade om vårt sovrum när vi flyttade in i huset för 4 år sedan i en ljusgrå färg (S 1500 N) och jag älskar den fortfarande. Varför ska man då måla om? Det är väldigt lätt för oss bloggare/instagrammare att måla om stup i kvarten. Vi blir sponsrade med färg i från alla färgbolag och kan välja och vraka bland alla kulörer på marknaden. Att måla om ÄR ett fantastiskt roligt, bra och relativt lätt sätt att förändra ett rum MEN vi behöver faktiskt inte göra det så fort en ny trendfärg blir en snackis. Det är helt ok att behålla de kulörer som faktiskt varar i längden och som man inte tröttnar på efter en månad.

Jag gillar verkligen de lite murriga och mörka färgerna (speciellt på bild ?) men vi bor i ett land med mörker större delen av året och jag mår inte bra av för mörka färger. Jag behöver ljus för att må bra och jag vill må som bäst hemma! Föresten så har jag hört att white is back, så snart målas alla mörka väggar, lister och dörrar över igen. ?

Jag nöjde mig med att köpa linnelakan i khakigrönt och vipps så fick jag min dos av den trenden, plätt lätt!

Ni får se resten av vårt sovrum en annan dag!

 / Linnelakan i Khaki / Knopplist / Nattskjorta i linne / Print / Sänglampa / Bänk / Förvaringskorg / Nätpåse / Vas/karaff /

Taggar

1 Kommentar

  • Håller fullständigt med dig i allt du skriver! Älskar grönt och har alltid gjort men att måla om mitt hem i grönt skulle inte finnas på kartan. Tänker också att textiler får följa trenden då det är mycket vettigare än att måla om;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *