Rosa!

Vårt sovrum håller sakta men säkert på att förändras. Vi har gjort en liten skrivbordshörna utav en skiva och konsoler, himla enkel och snygg lösning.

Vi satte in dubbeldörrar mellan 2 rum när vi flyttade in i huset så vi har ett ”dressing room” i anslutning till vårt sovrum. Där har vi idag en tapet som ska målas över i samma färg som resten av sovrummet för att binda ihop de ännu mer. Är bara lite i valet och kvalet om jag ändå vill måla med en ny kulör. Nu har jag börjar få sova på nätterna och genast börjar det klia i inredningsfingrarna.

Jag är nog ändå inne på en grå färg men kanske lite varmare än den vi har. Älskar att kunna förändra med textilier och nu med dessa rosa sängkläder ifrån Midnatt blev det ett helt nytt sovrum. Min Instavän och bloggkollega Josefine Gunhamre har precis gjort ett nytt print ”Dahlia” som passade perfekt ihop med de smutsrosa sängkläderna. Hon är så otroligt duktig ni måste kolla in hennes blogg här om ni inte redan följer henne! ❤️

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *