Önskelista

Inlägg i samarbete med Babyland


Jag är en utav de som alltid är ute i sista minuten när det gäller julklappar. Kan verkligen avundas de som startar redan i början på november och i lugn och ro börjar handla de första julklapparna. Vi har mer och mer gått ifrån att köpa julklappar, det blir sån hysteri och så får man en massa prylar man egentligen inte kanske behöver.

Vi brukar köra på paketlek till de vuxna och sen får barnen julklappar. Det räcker absolut med några enstaka och hellre kvalité än flera paket med bara skräp i. Jag vill att mina barn ska uppskatta det lilla och att julen inte handlar om att få ännu fler prylar som de tröttar på efter 1 vecka.

Babyland har supersnabb leverans, handlar man över 600 kr så har de fri leverans hem till dörren samma dag. Så är ni fler som jag som är ute i sista stund så är detta perfekt! ?

Jag har valt ut några gobitar till mina barn och kanske får de några utav dessa:

Lillebror: 

Sängkläder / Träpussel / Ulltossor / Filt / Ulloverall / Bitring / Lillebror t-shirt

Storebror:

Springcyckel / storebror t-shirt / Dinosaurie plus plus / Memory / Tröja / Brio garage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *