Underbar sänghimmel!

När det kommer till barnrum och inredning så finns det en grej som man ofta ser, en sänghimmel. Jag förstår verkligen varför, det är ju sååå mysigt och blir extra ombonat för de små i både större säng och spjälsäng.

August fick en sänghimmel när han fyllde år och han älskar den verkligen. Vi har även satt dit en liten ljusslinga, som stjärnor som lyser. Det finns en uppsjö av olika sänghimlar och i olika prisklasser.

Jag har fått testa Alice & Fox sänghimmel i samarbete med Jollyroom. Eftersom jag redan har en till både August och Alfred så fick min kompis Lovisa den utav mig till sin dotter. Den finns i en massa fina färger men vi valde den i Pale pink, en helt perfekt puderrosa ton. De har sin dotterns spjälsäng i sitt sovrum och vi gjorde en liten mysig hörna till henne där. När man delar rum så är det ju extra mysigt att få sitt eget lilla kryp in. Den fina vimpeln kommer ifrån Printworksmarket och man klipper själv ut jättefina små figurer och fäster på ett snöre med klädnypor. Helt ljuvlig!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *