Ny färg i sovrummet

Jag har ju velat fram och tillbaka ang vårt sovrum, har varit inne på att måla om det länge men inte riktigt varit säker på vilken kulör. Jag var sugen på att måla det riktigt mörkt i typ grönt men så älskar jag ju ljuset och skulle inte må bra av att sova i ett för mörkt rum. Jag älskar att förnya med kuddar, sängkläder, tavlor, mattor mm så jag gillar ganska neutrala färger.

Vi har satt in dubbeldörrar mellan 2 rum så vi har ett väldigt stort sovrum, där det andra rummet blir som klädkammare. Vi hade en tapet där innan men nu när vi målade rummen i samma färg så hänger de ihop mycket mer!

Denna vackra färg kommer ifrån Beckers och heter Elefant. Den är liksom varmgrå, brun, beige och lite grön på samma gång. Jättehärlig och harmonisk, perfekt i sovrum där man ska vila och inte ha förmycket intryck! Färgen ändrar färg beroende på ljuset och just nu när vi har rosa sängkläder blir färgen mer varm. Hittade även en så vacker matta, som går i rosa, grönt  och beige’t och blev en bra färgklick i ”garderoben” Den stora härliga puffen blev också helt perfekt till nya färgen.

Det är endel fix kvar, som en stor helfigur spegel, en golvlampa, växter och nån äldre herrbekänt (behöver bryta av med nåt riktigt gammalt nu när allt är så nytt)

Väggfärg  / Matta / Sittpuff / Korg / Sänglampor / Taklampa / Print / Gardiner / Bänk / Spegel / Sängkläder /

Inlägget innehåller adlinks

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *