Lite lyx i tvättstuga

I samarbete med Vinga home

Vi gjorde om vår tvättstuga för några år sedan. När vi köpte huset var det endast ett helt oinrett rum som både saknade väggar, golv och tak (ok känner att jag behöver göra ett eget inlägg om endast tvättstugan, skulle ni vilja det? ?)

Tvättstugan är annars just en plats som oftast är undangömd i nån källare och helt saknar kärlek. Detta är nog rummet som jag/vi spenderar mest tid i just nu (alltså allvarligt huuuuur mycket tvätt kan det bli egentligen med barn?) Det är ju ett evigetsjobb och det är bara att inse att man aldrig blir helt klar. Vi har barnens alla kläder i garderober här (supertips) så det är bara att tvätta, vika och lägga direkt in.

Vissa dagar är det kors i taket helt fritt på bänken. Då känns det ändå lyxigt att få ställa fram lite härliga doftljus och fina handdukar. Vi har även dusch i vår tvättstuga så detta superrum får även agera badrum.

Jag har nyligen hittat ett nytt varumärke som jag får äran att jobba med som heter Vinga home. De har jättefina produkter till hemmet. Jag har uppdaterat våra handdukar till dessa underbara handdukar i ekologisk bomull. Jag har aldrig varit något större fan av doftljus då de luktar så mycket men dessa har en väldigt behaglig doft och är väldigt enkla och fina. Alla deras produkter kommer i väldigt fina förpackningar, så de är perfekta som presenter.

Har även fått hem helt magiskt porslin som jag visar er inom kort!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *