Lampkärlek

Inlägg i samarbete med Markslöjd

Jag älskar verkligen lampor, det är nog den inredningsdetaljen jag kan lägga ner mest pengar på. Hemma har vi en mix av lite dyrare designlampor blandat med några loppisköp och andra fina lampor. Jag försöker hålla en rödtråd i stilen men ibland är det läckert med något som verkligen sticker ut!

När vi gjorde om i sovrummet så behövde jag en fin bordslampa till byrån som står i vårt ”dressingroom”. Jag har alltid gillat Markslöjds lampor, speciellt de lite mer tidlösa och enkla varianterna. Vi har sänglampor ifrån Markslöjddessa jag hittade passade perfekt ihop med de.

I samma serie finns en golvlampa också (tycker att det är så svårt att hitta fina golvlampor) men denna är sååå fin! Hade letat länge efter en fin att ha i vårt vardagsrum på övervåningen och denna blev perfekt. Tidlös design som jag inte kommer tröttna på och kommer kunna ha i många år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *