Att få längta lite

Mina underbara killar! De är liksom aldrig still och händer något precis hela tiden (de går typ inte att fotografera ?).

Vi har fått hem jättefina kläder ifrån Mini Rodini och Babyshop som de skulle testa. Det skulle ju direkt vara show och hoppade runt som galningar ?. Jag försöker handla så mycket ekologiskt som möjligt till mina barn och Babyshop har ett jättestort utbud inom eko, troligtvis världens bredaste sortiment. Kolla in det här!

Jag känner sån enorm kärlek för dessa två men ibland känner jag också att jag verkligen behöver en paus. Den här helgen åkte min man och barnen till farmor och farfar i Norrköping medan jag hade tjejhelg här hemma i Stockholm.

Det är så mysigt att få sakna de lite och få känna att man är en egen person och inte bara mamma. Jag har haft 3 kompisar här som haft sleep over, ätit middag, druckigt en massa vin, bubblat i spabadet och fått prata ordentligt för första gången på väldigt länge. Få sova (blev ju dock snuvad på 1 timme idag) och gå upp och äta långfrukost och dricka kaffe i solen. Helt underbart och har verkligen fått tanka energi!

Inlägg i samarbete med Babyshop.se

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *