Utemöbler

För ett år sedan köpte vi en ny loungegrupp som vi redan hade ställt ut på altanen vid det här laget. Då kom våren verkligen tidigt, dock så kom det några bakslag med snö i April och även in i Maj. Det gör mig egentligen inget att våren får komma lite sakta, vi har ju liksom allt framför oss och vill kunna njuta länge.

Vi bytte ut nästan alla våra utemöbler förra året och har fått mängder med frågor om vår loungegrupp. Här kommer en liten summering med bilder och inköpsställen.

Vår stora loungegrupp finns att köpa här, och finns även i en mindre variant här. Vi är supernöjda med den och längtar efter att få ställa ut den och fylla med kuddar och härligt häng!

Vi bytte även ut våra stolar runt matbordet. Underhållsfria, sköna och stapelbara. Helt perfekta! Är så trött på alla trämöbler som blir fula (vi har inget tak) och måste underhållas, målas eller oljas in. Jag försöker vinna tid på sånt som är så trist att göra och kunna lägga mer tid på roligare projekt och familjen! Stolarna finns här och bordet är Ängsö från Ikea.

Inlägget innehåller adlinks! 

6 Kommentarer

 • Snyggt!
  Blev sugen på stolarna, men kan inte hitta på hemsidan vad det är i för material? Plast eller plåt?
  Kram lisa

  • Hej Lisa,
   De är i plast, typ hård plast. De känns jätte rejäla och inte alls plastiga! ? Kram

 • Hej! Stolarna är så fina och vi funderar på att köpa dem men undrar om vi har för litet bord för att få plats med tre st stolar innanför bordsbenen. Någon chans att du kan tala om hur brett ert bord är mellan bordsbenen (alltså från insida till insida)? 🙂 går ju att läsa sig till att stolarna är 54 cm breda men jag vill gärna tro att det är ryggstödet som snor nån cm på varje sida och då kanske vi klarar det!
  Hoppas på svar!
  Mvh Hanna

  • Hej Hanna,
   Missade din kommentar, sorry!
   Vårt bord är ca 180 cm mellan benen, då är det ganska gott om plats för stolarna. Jag är inte hemma just nu men kan mäta stolarna när jag kommer hem om du vill?
   Med vänlig hälsning, Josefin

 • Hej! Så fint ni har det hemma hos er! Blev väldigt sugen på utemöblerna, letar och letar men tycks aldrig hitta det jag vill ha. Men dessa var fina och prisvärda! Undrar, är soffan skön att hänga i?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Kategorier