Här bor vi

Inlägg i samarbete med Skyltmax


Vi har nu bott i vårt hus i 5 år, helt galet! Det är några saker som vi liksom aldrig får tummen ur att göra. Tex en fungerande ringklocka (hur svårt kan det vara?!) och en namnskylt. Jag har vuxit upp med att alltid ha en skylt med efternamn utanför dörren och tycker att det ser väldigt trevligt ut.

Jag har nu äntligen beställt en utav Skyltmax som väntar på att få komma upp. Vi ska måla om ytterdörren så fort det går att måla ute sen ska den fina skylten få pryda dörren. Kanske blir det till och med en ny ringklocka i samma stil! ?

Skyltmax har ett väldigt stort utbud utav skyltar och det var lite svårt att välja men fastade för denna klassiska i metall (finns även i mässing) Det blir nog hur bra som helst!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *