Livet

Hej på er!

Jag har inte försvunnit härifrån men det har hänt så galet mycket i vårt liv de senare månaderna så har helt enkelt inte hunnit med. Vi har köpt hus, sålt hus, skolat in på förskola och jag har börjat jobba igen (på mitt riktiga jobb) efter 1,5 år hemma.

Även om det har varit en jättehärlig tid hemma med barn och eget företag så är jag väldigt glad över att vara tillbaka på jobbet och i ett sammanhang igen. Jag älskar rutiner och att vardagarna inte ser likadana ut som helgerna, ha kollegor och att få uppskattning för den man är som person och inte bara som mamma.

Jag har efter varje föräldraledighet verkligen tappat mig själv, det är så tydligt när jag väl kommer ut på andra sidan och ser tillbaka. Jag är inte gjord för att vara hemma. Jag går all in i kidsen och hemmet och sen är jag helt slut och orkar inte göra så mycket mer. Jag startade företag och har kört på med det sen i början av året och tillslut kände jag att det blev förmycket och att jag tappade gnistan för min hobby. Att fota, styla och inreda. Jag fick mängder med jobb som jag fick tacka nej till och företag slängde produkter på mig. Jag kände helt enkelt att det blev så sjukt mycket fokus på konsumtion och prylar och blev så less på allt.

Nu kan jag plocka godbitarna och verkligen välja själv vad jag vill göra och vilka jag vill samarbeta med. Jag kommer ha min lilla inredningsbubbla kvar vid sidan av jobbet men mer fokus på inspiration snare än konsumtion. Snart börjar ju också vår resa med nya huset och allt som ska förvandlas där, det blir grymt så det får ni inte missa!

Jag började precis innan sommaren (när allt hände samtidigt) en kurs för att just ta reda på vad jag verkligen vill här i livet. När jag var liten så hade jag stora drömmar och inga begränsningar men nu i vuxen ålder så anpassar vi oss, gör det som förväntas av oss och kompromissar. Vi tappar oss själva av olika anledningar och jag tror att vi alla behöver få en knuff i rätt riktning och ta reda på vad vi verkligen drivs av. Som gör att vi kan uppfylla de där stora drömmarna!

Jag hann helt enkelt inte med att slutföra kursen då men ska gå den på nytt nu med start den 3:e september. Det finns några platser kvar för den som vill testa eller gå den vid ett senare tillfälle. Kolla in här hos grymma Maria som driver detta. Det är en 6 veckor lång kurs helt online och man gör den i sitt eget tempo och när man har tid eller rättare sagt tar sig tid, viktigt att ta sig tid. Något jag verkligen måste jobba på, att ge mig själv tid! När kursen är slut så har man fått en egen karta över sitt liv och sina drömmar, så att det blir lättare att hamna på rätt spår.

kram på er

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *