Vi flyttar ut!

Vi håller på för fullt att fixa med trädgården och har projekt lite här och var. Det är verkligen något magiskt över första sommaren i ett nytt hus när man får se vad som kommer upp. Vi bor ju i ett väldigt mysigt område med riktigt Bullerbykänsla och där syrener, hägg och gamla knotiga fruktträd finns överallt. Det är otroligt lummigt och jag älskar vår nya trädgård. I år kommer vi inte göra några större projekt utan det kan vara skönt att ha en sommar för att lära känna trädgården först. Jag drömmer ju om ett växthus även här men väntar med det. Det vi gör i år är att byta staket och bygga ut altanen lite, vi har en stor pool och nu har vi ännu större trädäck runt hela poolen. Så galet härligt, är så redo för sommaren nu!

På andra sidan av huset har vi byggt ett plank som omringas av syrener. Det är behandlat med träolja från Beckers i kulören Gnejs så att den fick en fin grå nyans. Där har vi satt upp ett utekök från Hillerstorp för att kunna stå och laga mat i det gröna. Känns alltid så trist för de som får stå inne och fixa med alla tillbehör medan grillen är igång. Mycket härligare att få stå ute allihopa och fixa med maten tillsammans! Vi har även kopplat vatten till köket, så sköljning och disken funkar även ute. Är så nöjd!

Inlägg i samarbete med Hillerstorp 

 

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *